torstai 30. elokuuta 2012

Mitään nimeä

Akvarellei ja tussei. Räkää.


1 kommentti:

Leopold kirjoitti...

Mors!

Komeita töitä on tullut taas! Välillä sitä ihmettelee, että minkälainen mestari olet kuvataiteessa, kun tunnut olevan taidokkaampi piirtämään, maalaamaan ja jopa veistämään kuin useat alan kouluja käyneet. Ei ne "loppuun tehdyt" öljyvärimaalaukset nyt niin hienoja ole, vaikka taustalla olisikin kaiken maailman AMK:t ja Suokin taidekoulut pohjalla. Toki ei ikinä pitäisi vertailla muiden töitä toisten töihin, mutta sun teokset ovat aina (yleensä) heti ensi vilkaisulla lämmittäneet mieltä ja molempia aivolohkoja. Oli ne sitten piippuja, grafiikkaa tai maalauksia. Harva pystyy tähän.

Jeesh! Anteeksi kuitenkin, etten ole pitänyt kesän aikana mitään yhteyttä. Kesällä kävi vähän köpelösti yhden kaverin kanssa ja se kuoli huumeisiin, minkä myötä meni vähän motivaatio kaikkeen yhteydenpitoon kavereihin. Ja nyt syksyllä aloitin nuo puutarhurin opinnot Hyvinkäällä Hyriassa, ettei ole oikein energiaa riittänyt senkään suhteen. Elokuun alun jälkeen vapaa-aika on ollut vähän minimissä.

Puutarhurin opinnot kyllä vaikuttavat hyvin mielenkiintoisilta. Vähän kuin olisin aloittanut terraarioharrastuksen uudelleen, sillä joka päivä löytyy jotain uutta opittavaa! Hyvin mielenkiintoinen aihe mitä jaksaa opiskella ja työskennellä, vaikka välillä laiskalle jätkälle tuleekin hiki pintaan. Ehkä minusta tulee isona puistonhoitaja, eh? Kyllästyttää pelkkä kotona istuminen. Varsinkin nyt, kun jo fyysisestä työskentelystä tulee niin paljon uutta energiaa ja peruskunto kohoaa. Tuntuu ettei voi olla ollenkaan paikoillaan, paitsi tietenkin piippua poltellessa.


Mutta yritetään viritellä nyt syksyksi jotain tapaamista! On ollut vähän liian kauan hiljaiseloa meidänkin suhteen! Ja jos olette syyskuussa Helsingin suunnalla liikenteessä, tulkaa käymään Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa (Jyrängöntie 2, Arabian rannan edustalla)! Voin antaa teille kierroksen puutarhalla, sillä olen vielä kaksi viikkoa siellä työharjoittelussa. Lokakuun ensimmäisenä päivänä palaan takaisin koululle.


Terveisin,

Leo