maanantai 9. huhtikuuta 2012

trash

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miettiny tässä jo hetken että ei perkeles sä oot aikaan saava jätkä, miten sulla riittää aikaa kaikkeen mikä valmistuu ja vielä kaikkeen mikä ei ehkä..

danieldaniel kirjoitti...

niin, tohon on aika vaikeeta vastaa nopeesti. On ollu paljon aikoja jolloin "tekeminen" on ollu ainoa homma mikä pitää pään edes jotenkin kasassa, toisina aikoina se on ollu vaan tapa viettää aikaa ja saada niin sanottua iloa. oon kyllä huomannu pakkomielteisen tavan luoda jotain itselle uutta lähes jatkuvasti. se on varmaan se suurin tekijä. lähes aina kun käyn rössöllä mulla on mukana joku lehtiö johon piirrän, ja edellises duunissa tuli käytettyä lähes kaikki tauot veistämiseen, jota jatkoin päivän jälkeen välillä bussipysäkeilläkin (tietenkin hitaammin kun piti vahtaa poliiseja). Sillon kun duunasin piippuja eniten, päivä rutiini oli jotenkin tälläinen, 1. kahvi
2. ulos koirien kaa
3. parvekkeelle duunaa
4. poikien kaa lenkille, ja nopee duuniin. yleensä syöminen jäi kokonaan. yleensä jos on joku isompi homma pahasti kesken syöminen jää ja unohtuu. niin ja yleensä kun syön pöydän ääressä, on jotain vireillä siinäkin samalla. jos en lue tai "seurustele".
välil tulee päiviä kun ei saa mitään aikaan, yleensä niitä edeltää muutaman päivän mittainen jakso kun, hommat(harrasteet) on mennyt jotakuinkin perseelleen, tai en vaan ole kelpuuttanut niitä onnistuneiksi.ne päivät on sit muutenkin ihan perseestä, ja olen ehkä tavallista huonommalla tuulella jne. muutenkin. aina tuntuu sitlä että jotain pitäs saada aikaan, ja vittu kun mitään ei ole saanut taas aikaan, yleensä vallitseva ajatus on "en osaa enää piirtää/veistää/jotain". (no, aikaan saamisen osalta toi fiilis on aika vallitseva muutenkin, vaikka todisteet puhuu vastaan).
sit kun jotenkin pääsee kaivautumaan ylös ulos ja penkille, alkaa yleensä hillittömän draivin aika jolloin ideoita pursuaa kuin paskaa konsanaan. sit tulee taas tehtyä.

kai se on vaan toi niinsanottu pakko.

toi kasa joka on kuvassa on muuten kärrätty roviolle risujen sekaan, ja lisää lentää vielä tän muuton yhteydessä, osan mä kuvasin ja säästän, mut suurin osa lentää.
ollaan lämmitetty saunaa pääsiäisenä bipololla, vengellä, pyökillä, ja veistoksilla.

seuraavas kämpäs ei ole tilaa.
toi koneen hajotus prosessi oli vapauttava.

Anonyymi kirjoitti...

uutta ei bvoi estää, jotkut on sellaisia, joku tuntematon voima pakottaa tekemään.

danieldaniel kirjoitti...

Tai heikkous.