tiistai 13. joulukuuta 2011

börd

börd by s w i m
börd, a photo by s w i m on Flickr.

linnun lintumaiset ajatukset

3 kommenttia:

Leopold kirjoitti...

Komeita teoksia taas tullut! Tämä lintu on kyllä aika hulppeen näköinen; hurjia kuvioita ja älyttömän tarkkoja yksityiskohtia! Mageeta!

Näköjään kolvi pysyy hyvin kädessä! Pitäisi kai itsekin kokeilla tehdä pyrografiaa joskus. Vaikuttaisi olevan aika hauskan oloista puuhaa. Olisi ainakin erilaista piirtämistä kuin kynillä ja siveltimellä.

s w i m kirjoitti...

Kiitos, kiva et joku jaksaa sanoo jotain.

Joo todellakin. Innostuin taas piirtämäänkin kun nyt sille on jokin peruste. Vanhat piirustukset on vaan taakkana viemässä tilaa kaiken muun seassa. Nyt oon kyl piirtäny osittain aika summittaisesti verrattuna vanhaan tapaan nysvätä ja hioa. Esim jos jonkun naaman nenä muuttuu otsaa kohden sormeksi tms. Niin piirrän sen niin että vaan tiedän että se on siinä, sit kun haluan, jos haluan tehdä sen valmiiksi ni otan valokuvan tai katon mallia omasta sormesta ja yhdistäm kuvia. Fotari paperilla. Yks mikä olis tarkotus kokeilla, olis vektoroida ja muokkaa piirustuksia, ja sit siirtyä takas piirtämään kuvaa paperille ja puulle jolloin se muuttuisi useamman kerran.

Toi linnun ajatus on alunperin jostain etanan kuoresta jonka jäljensin miten sattuu, lähinnä spiraalin muoto, jotta pääsisin vähän leikkimään.

s w i m kirjoitti...

Hei! Tsekkaa pari levyä:
selenites - animaltar
ja
the kingsford run _ human traffic